rightitem

Danish Spring - 2. nap, Középtáv

Sebők Éva Danosh Spring

Robi felvette az edző szerepét és kiballagott a terepre a lányokkal kis tájfutó órát tartani amíg Évivel és Bálinttal harcoltunk az elemekkel. Alapjában véve mindhármunknak nagyon tetszett a pálya, érdekes és szép volt. Ma sem volt túl meleg, de nem esett legalább. A Női Elit pálya 5.2km, a Férfi pálya 7.2km volt.

Évi lassan de biztosan haladt a pályán, egy hibát követett el egy mocsárban, egyébként nagyon tetszett neki a verseny. Fontos, hogy Évi lemosta Hong Kong nagy bajnokát, így jól végződött a nap. 50 perces idejével Évi a 10 perces kiliátlagon belül teljesített, de elmaradt a 27 perces győztesidőtől.

Bálinttal nagyot harcoltunk és mindketten 55 percet jöttünk, én elejét ő pedig a végét. Igazából egyszerű volt a versenyünk egymás ellen: ha a Balint nem hibázott akkor megvert, ha hibázott akkor én nyertem az átmenetet. Kicsit sokat hibázott, ezért én jöttem ki jobban a versenyből. Mi is megvertük Hong Kong nagy futóját, de csak az egyiket. Ezenkívül pár skandi és egy román futó esett áldozatul, de azért minket is páran megvertek. A győztes pl. laza 32 perccel melegített a holnapi napra. Én végigvacogtam a pálya második felét, ez is közrejátszhatott a gyengébb időben ugyanis nagyon kevéssel tudtam volna jobb időt jönni. Nem a fáradtságtól, hanem a rosszulléttől nem tudtam semmivel jobban futni, szóval lehet, hogy a Bálint lesz az egyetlen férfi futó Pécsről, aki teljesíti mindhárom napot.

Sziládi Tamás F21

A nap krónikájához tartozik, hogy megnéztük Hillerod-ot délután és ettünk egy marcipános sütit. A kastély nagyon szép volt, kár hogy csak kívülről tudtuk megnézni. De a parkot és a belvárost bejártuk. Este a Béla és a barátnője tette színessé a programot.

Eredmények: http://www.danishspring.dk/dslive/Results%20DS2015%20Middle.html

A pályákat és a legjobb futók útvonalát a Replay-re kattintva itt nézhetitek meg:

http://www.danishspring.dk/dslive/Results%20DS2015%20Middle.html

Meglátjuk mi vár ránk és hányan teljesítjük a király etappot,

Sziszi

Danis Spring középtáv