rightitem

Városnézés és az első edzés

Sziasztok,

itt a beszámoló az első két napról. Tegnap városnézés volt a programban es a mai napon is így folytattuk a heti protokollt. Megnéztük Koppenhágában a Hableányt, a királyi palotát, szépművészeti múzeumot, parkokat, sétáló utcákat es hajókáztunk is. A Bálinték mivel ma érkeztek így tetemes hátrányba kerültek mar most a süti evés terén.

A különbség tegnap es ma között annyi volt, hogy ma este éjszakai edzés volt. Ezek úgy indulnak általában, hogy baráti edzés lesz, ehhez képest a Robi akkorát esett mar az első pont előtt, hogy behozzon minket, hogy most egy hatalmas jégtömbbel hűsíti a bokáját, de en is megkóstoltam a dán betont. A Bálint nem ismerkedett a talajjal viszont néha beletett par hurkot a pályába, hogy növelje a távot :-)

Csatoljuk a négy sprint pályát amit futottunk (az "A" jelűeket én rajzoltam, a "B" jelűeket a Robi). Rövid pályákat terveztünk, hogy tudjunk mindig együtt futni, a rajtoltatás 15 másodperces időközönként volt, hogy ne nagyon lehessen letenni egymást a rajtnál. Ez így össze is jött. Felpörgetésnek jó volt a fejlámpás edzés, az egészségnek talán kevésbe.

Holnap túrázunk es egy dán erdőben küzdünk tovább az igen hideg es szeles dán időjárási viszonyok között.

Lassan felpörgünk a versenyre is, holnap Sushi-val tesszük például változatossá az étrendünket,

Sziszi

DS edzésDS edzéssütik