rightitem

BEMER bemutató 2016.04.18.

Kedves Pécs-Baranyai Tájfutó Barátaink!

A "Tájfutásért-Pécs" Alapítvány tulajdonában álló BEMER berendezés működéséről tudhattok meg többet egy nyilvános bemutató keretein belül.

Részletek az Alapítvány oldalán megtalálhatóak.

Középtávú- és váltóbajnokság 2015

Középtáv

Hétvégén zajlott a hazai rendezésű 3 kemény futásból álló középtávú- és váltóbajnokság. Idei évben szerencsénkre nem kellett messze utazni, csak Mánfára. Az eredményeket elnézve a csütörtöki útvonal elemzés edzés(és persze a csoki torta Wink) nem volt hiábavaló, későbbiekben tervezzük ennek folytatását, legközelebb a rövidtávú bajnokság előtt! 

Terep sokak számára a tavalyi diákolimpiáról ismerős lehetett, meredek oldalak, sok szint és gallyazás nehezítette a versenyzőinket, akik jókat küzdve 5 aranyat, további 4 érmet  és sok bajnoki pontot(56-ot!) hoztak:

    

Réka, Hanga, Barnus

Bővebben: Középtávú- és...

Jukola 2015

Venla

 Luca LS-37 színeiben 

Bővebben: Jukola 2015

Tiomila 2015

Tiomila

Hétvégén zajlott  Svédországban a Tiomila nevű váltó versenyen. Férfi váltóban Baumholczer Máté indult a Lahti csapat színeiben. A 10 fős férfi váltó végül a 77. helyen végzett.

Fotó: Kimmo Hirvonen

 

Kelemen Detti a Hämeenlinnan Suunnistajat színeiben futott a női 5 fős váltók között. Szerencsi Ildivel futottak egy csapatban, végül a 63. helyet szerezve meg. Érdekesség, hogy testvér klubunk LS-37 színeiben Minna Kauppi hajrázta fel a női csapatot a 36. helyre. Sajnos Pvsk-s lány idén nem képviseltette magát a világbajnokkal bővült csapatban. Majd jövőre! Wink

Az ifi Tiomilán Szuromi Hanga Turun Suunnistajat színeiben futó harmadik helyezett váltó első futója volt. 

Fotó: Turun Suunnistajat

 eredmények

Rövid hírek

Postás Kupa 2015. április 18-19.  Szabadszállás

Évről évre jó színvonalúan rendezett Postás Kupára idén az Iskolai VB-vel való ütközés miatt kisebb, de annál eredményesebb csapat utazott. Térképekből és útvonalakból elnézve technikai kihívás akadt bőven. Még Máté is tudott hibázni! :)

Összetett eredmények:

F14 1. Szuromi Áron

F21E 1. Baumholczer Máté

F35BR 1. Gyurina Szabolcs

N16 1. Pataki Réka

W21E 2. Szuromi Luca

 

Baumholczer Máté útvonala a középtávról

 

Bővebben: Rövid hírek

1. oldal / 4