rightitem

Slavonija&Baranja Open 2016

Április 2-3.-án a Slavonija i Baranja Openen járt a csapat azon része, amelyiknek nem volt éppen máshol verseny, valaki most volt először, valaki már többször is járt itt.

 A verseny első napja városi terep volt Beli Manastirban. Elég egyszerű, de picit fura volt a méretarány miatt, mert túl gyorsan jöttek a dolgok. Miután mindenki lefutotta a pályáját, segítettünk a célt lebontani és pályát bontani, ahonnan pont vissza értünk eredményhirdetésre, utána rögtön mentünk haza.

Másnap erdei nappal folytatódott a verseny. Ez picivel jobb volt, mert az erdőben jobban ment mindannyiunknak. Mivel versenyre célszerű pihenten kimenni, ezért a Matyi és az Andris lefeküdtek a busz csomagterébe és ott pihentek a rajtjukig. Amikkor befutott nagyjából mindenki akkor megint elküldtek minket bontani. Én épphogy visszaértem az eredményhirdetésig, amikor hallottam, hogy kimondták a Gellért nevét akkor tudtam, hogy én fogok következni, mivel harmadik lettem, ezért gyorsabban elkezdtem futni a bójákkal és állványokkal a kezemben, és amikor közel értem akkor ledobtam a kezemből őket, és futottam a dobogóhoz. Miután lezajlott az eredményhirdetés, beültünk a buszba és elindultunk hazafelé. Összességében szerintem nagyon jó verseny volt és ezt elmondhatom más nevében is.

Gábor