rightitem

Országos Csapatbajnokság

Péntek délután indultunk Miskolcra, mivel az út nagyon hosszú volt. Ennek ellenére mindenki feltalálta magát, sokat beszélgettünk, közösen filmet néztünk.

Szombaton kényelmesen indult a nap, mindenkinek bőven volt ideje összekészülni, boltba menni. Nagyon kedvező volt az idő is, szerintem mindenki jó kedvvel, izgatottan állt a rajtba. Én legalábbis nagyon vártam, hogy végre futhassak. Nem is kellett sokat, az elsők között elrajtoltam. Ennek külön örültem, így maradt időm a pálya után végignézni a töbiek futását, szurkolni nekik.A pályámon egy nagyobb hibát vétettem, egyébként kisebb mellécsúszásaim voltak. A szintekkel is kicsit összevesztem, meggyűlt a bajunk egymással.  (Az egyik átmenetemben kisebb hiba után jó sok szinttel gazdagodhattam...) Volt olyan átmenetem, amit utólag máshogy oldanék meg, jobban átgondolnám. Kicsit csalódott voltam, mert szerettem volna jobbat jönni, de ez most így sikerült. Az erdő gyönyörű volt, sajnáltam, hogy nem állhattam meg gyönyörködni benne. A terep nagyon tetszett, sokkal könnyebben tudtam értelmezni a térképet, mint múlt hétvégén, annak ellenére, hogy nagyon féltem a 15000-es méretaránytól.

20-as kategóriában futottam, egy csapatban Lucával és Ritával. Mindhárman egész korán elrajtoltunk, a lányok szerintem elég jót jöttek, én pedig igyekeztem kihozni magamból a legjobbat. Ez a 3. helyre lett elég, de ennek is tudtunk örülni, miután végigizgultuk a többi csapat befutóját és számolgattuk az esélyeinket. Miután mindhárman befutottunk, nagyon jó hangulatban telt a verseny további része. Hangosan szurkoltunk, szorítottunk a többi csapatnak. Volt, hogy örültünk vagy éppen izgultunk egymásért, mindenesetre szerintem kitett magáért a csapat. Részletezhetném még, hogy mennyire jó volt együtt és milyen volt a hangulat, de szerintem ezt át kell élni!

Az eredményhirdetésen is hangosan kiabáltunk, örültünk a másik sikerének. Szerintem újra megmutathattuk, milyen jó csapat is vagyunk. Köszönöm mindenkinek, hatalmas élmény volt! Megint.

Kata

 

Eredmények

F14E (Husznai Gellért, Szuhán Gábor, Szuromi Áron) 4.hely
F18E (Gyenizse-Nagy Balázs, Kovács Barnabás, Szuromi Mátyás) 3.hely
F20E (Kovács Bertalan, Ormándi Lázár, Tóth Péter) 1.hely
F21E (Baumholczer Máté, Kazal Máté, Kovács Róbert, Teemu Niskanen) 4.hely
F145 (Pataki Gábor, Pavlovics Gábor, Viniczai Ferenc) 1.hely

N14E (Pataki Virág, Viniczai Hanga, Werner Boróka) 3.hely
N16E (Kovács Gréta, Szuromi Hanga, Viniczai Judit) 3.hely
N18E (Pataki Réka, Tóth Eszter, Viniczai Csenge) 4.hely
N20E (Becze Rita, Gáspár Kata, Szuromi Luca) 3.hely
N21E (Főző-Kertész Anikó, Kelemen Bernadett, Kovács Filoména) 3.hely

N125 (Kovács Bernadett, Turcsánné Cseh Erzsébet, Viniczainé Kovács Ildikó) 1.hely