rightitem

WUOC 2016

Idén, július 30-augusztus 4-ig került megrendezésre Miskolcon az Egyetemi Világbajnokság. Magyar válogatottként 5-en vettünk részt a PVSK-ból ezen a megmérettetésen: Csenge, Rita, Berci, Máté és jómagam.

Bővebben: WUOC 2016

KOB-VOB 2016

A Középtávú és Váltó OB idén Besztercebányán került megrendezésre. A helyszínre való eljutásnál nem kellett spórolnunk a kilométerekkel, a tavaly Mánfával elmaradt távolságot is bőségesen bepótoltuk, azt hiszem.

Bővebben: KOB-VOB 2016

Slavonija&Baranja Open 2016

Április 2-3.-án a Slavonija i Baranja Openen járt a csapat azon része, amelyiknek nem volt éppen máshol verseny, valaki most volt először, valaki már többször is járt itt.

Bővebben: Slavonija&Baranja Open 2016

CEYOC 2016

2016. április 1.-jétől 3.-áig tartották a CEYOC-ot (Central European Youth Orienteering Cup / Közép-Európai Fiatalok Tájfutó Kupája) Csehországban első alkalommal. Ezen 5 ország (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Németország) kategóriánként 6-6 versenyzője vehetett részt. A verseny két napból állt, egy középtávból és egy váltóból, de előző nap, pénteken már rendeztek egy sprint futamot is a kísérő versenyen, amin mi is elindultunk, ezért pénteken már hajnalban indultunk Pécsről. A PVSK-ból öten vettünk részt: Szuromi Mátyás, Hanga, Áron, Pataki Réka, és jómagam (Gyenizse-Nagy Balázs).

Bővebben: CEYOC 2016

Lipica Open

A hétvégén Lipicára utaztunk. Valakik hatodjára, valakik meg először. Az utóbbi csoport tagjaként számomra is sok új élményt és tapasztalatot ígért ez a verseny. A meglepően hosszú, de komfortos buszút után, az este folyamán még egy igen emlékezetes filmélménnyel is gazdagodhattunk a fiúk jóvoltából.

Bővebben: Lipica Open

1. oldal / 10