rightitem

Utolsó nap a verseny előtt - pihenés kötésben, túrázás a svédeknél, Christiania és átmozgatás

Ma volt az utolsó verseny előtti nap és megosztotta a csapat a programot. A Robi volt a hunyó, mert annyira bedagadt a lába, hogy egész nap feküdt, így ma át sem mozgatott de ahogy ismerem holnap így is ő lesz a legjobb. Egyébként a rajtlistát megpróbáltak erő szerint összeállítani, a világbajnok indul utoljára és más erős emberkék nyomulnak előtte. Mi egyébként mind eléggé elöl indulunk, szóval nem hisznek bennünk a dánok :-)

Bálinték ma átrándultak Svédországba a nemzeti parkba túrázni és Helsingborgba várost nézni. Az idő nem volt szép, de bírják a strapát a többiek. A Bálint az ünneplőcipőjében jött el (ő mondta így), ami jól bírja a terhelést (Salomon túracipő).

Mi meg inkább Koppenhágát választottuk, ahol nem kellett mindenhol megfagyni. Viszont bementünk legalább Christianiaba, koppenhágai "szabad városba". Aki többet szeretne erről tudni nézzen utána, nem sportweboldalra illik a téma úgyhogy inkább hagyom.

Mivel valakinek pénzt is kell keresnie, Évi ma még dolgozott.

Természetesen Bálinttal átmozgattunk este és megbeszéltük az internet segítségével, hogy mi az alagút jele mert holnap alighanem előjön a pályán. Este a pálinka mellett skypeozás volt a program Öcsémmel(kis Sziszi) és Dettivel, hogy jó hangulattal készüljünk a versenyre.

Kaptok képeket is:)

 

Sziszi

hableányBálint Kullaberg